söndag 20 november 2011

Utbildad och taggad

Hej alla,

den här helgen har jag varit på utbildning med nästan alla Sveriges ViktVäktarkonsulenter. Jättekul och inspirerande - jag har fått lite nya idéer som förhoppningsvis gör att jag kan hjälpa dig ännu bättre att nå din målvikt.

Fick också reda på lite spännande nyheter... mer om det om några veckor... det jag kan säga är - om du ens funderat på att hoppa av - gör INTE det nu - spännande och bra saker på gång :-)

fredag 18 november 2011

TACK!

Hej,

vill bara tacka för de snälla orden på lektionen igår. Det är jätteroligt att höra att ni är nöjda och tycker att jag gör ett bra jobb. Blev lite rörd och hoppas att jag tackade ordentligt för era vänliga ord - annars kommer ett tack till här :-)

Det är för er skull jag jobbar med ViktVäktarna, jag vill helt enkelt att ni precis som jag ska nå er målvikt, bli guldmedlemmar och förhoppningsvis vara normalviktiga resten av livet.

Jag får massor av energi och glädje av att undervisa och att se era framgångar vid vågen! När ni har en bra vecka så har jag en bra vecka :-) Emellanåt så känner jag också att jag har en mindre bra vecka men att ni kommer tillbaka vecka efter vecka är det bästa betyg jag och ViktVäktarna kan få.

Trevlig helg, nu kör vi vidare mot målvikten! Själv ska jag på konsulentutbildning lördag-söndag med alla Sveriges viktväktarkonsulenter - förhoppningsvis lär jag mig massor som jag kan dela med mig av på torsdag och framöver.

Vi ses på torsdag!

/Adam

måndag 7 november 2011

Mörkt och trött?

Hur är läget? Känner du också av att det börjar bli vinter? Mörkt ute? Trött? Känner igen det där... det är lätt att bara hasa sig hem från jobbet och krascha i soffan framför tv:n... och kanske äta en macka eller två eller tre... eller en chokladbit av slentrian och tristess... och inte blir det bättre framöver när det dessutom blir kallare...

Vad kan man göra då? Ja vad kan DU göra? Vad passar in i ditt liv? Gå på gym? Träffa en väninna och dricka en kopp te (noll propoints)? Trotsa mörkret och ta en promenad? Börja handarbeta? Spela wordfeud?

Tänk efter... vad kan du hitta på för att distrahera dig själv så att det inte blir ett alternativ att inventera köksskåpen? Vad passar in i din livsstil? Alla har vi något som vi "borde ta tag i" - gör det! :-)

Har du ett fantastiskt tips? Skriv det gärna i kommentarsfältet eller berätta på nästa möte!