fredag 20 maj 2011

Öppettider

Hej,

nu har vi stängt 19.00-klassen på torsdagar på Södermalm - framöver kommer jag "bara" att hålla i gruppen kl 17.00 - ni som tidigare gått 19.00 är naturligtvis jättevälkomna till den gruppen. Fungerar inte tiden så finns alla ViktVäktargrupper på www.viktvaktarna.se

Nästa vecka, 26 maj, så kommer Eva att vikariera för mig.

Veckan efter det, 2 juni, Kristi himmelfärds dag, så är alla grupper på Södermalm stängda - men jag har en extralektion 1 juni. Extralektionen kommer att starta (d v s jag börjar prata) kl 17.00. Vi kör drop-invägning redan från 11.30 så vill du bara väga dig och handla så är du välkommen när som helst 11.30-17.00. På ViktVäktarnas hemsida står det bara lektion 16.30 - det beror på att officiellt så startar invägningen 16.30 och lektionen 30 minuter senare - men du är som sagt välkommen redan från 11.30 - exempelvis om du ska resa bort över Kristi himmelfärdshelgen.

tisdag 17 maj 2011

Teknikproblem

Hej,

det har strulat rejält med min epostleverantör de senaste utskicken. Idag kommer ett nytt nyhetsbrev - i detta finns en länk som jag ber dig klicka på för att jag ska se att du fått nyhetsbrevet.

Om du klickat på länken i nyhetsbrevet och hamnat här så har allt fungerat bra och jag tackar för hjälpen. Jag kan se i mailprogrammet att du klickat så du behöver inte göra något mer.

Om du inte får veckans nyhetsbrev idag tisdag på eftermiddagen och har anmält dig till mitt nyhetsbrev antingen via länk eller på listan på någon av mina lektioner så ber jag dig att skicka ett mail till adam@viktcentrum.se och berätta det - så ska jag försöka få allt att fungera bättre framöver.

söndag 15 maj 2011

1955

Blev lite nyfiken på McDonalds kampanjburgare 1955 och räknade på propointsvärdet - om man tittar på McDonalds siffror så blir den bara (!) 13 propoints. Jag har även mailat McDonalds eftersom jag tyckte siffran kändes låg (samma som för en Big Mac) med tanke på att det är bacon i 1955 och kcal-värdet är högt - men McDonalds kundtjänst har dubbelkollat och siffrorna ska stämma - så då är det väl bara att testa burgaren - 13 propoints totalt om man tar morötter och light-läsk till tycker jag är helt ok som lunch eller middag.

lördag 14 maj 2011

Fina fisken?

Hur går det för er? Hunnit testa något nytt fiskrecept eller kanske lite skaldjur? Lite räkor till lördagskvällen kanske? Billigt i propoints och nyttigt.

Nu har ni som går på mina grupper tillsammans gått ner över 150 kilo! Helt fantastiskt och även om det är ni som gör jobbet blir jag glad och stolt över att ni kämpar på så bra! Keep up the good work!

För er som inte var på lektionen i torsdags och inte får mitt nyhetsbrev (anmäl dig via länken i högerkolumnen eller på nästa lektion om du vill ha det!) så vill jag berätta att nästa vecka är sista veckan som vi har lektion klockan 19.00 - men lektionen kl 17.00 kommer att fortsätta som vanligt även framöver!

onsdag 11 maj 2011

Nya restaurangguiden

Hej alla,

imorgon får jag sälja nya restaurangguiden som jag visade förra veckan - riktigt bra om ni frågar mig men bläddra gärna själv och bilda dig en uppfattning. Imorgon är det också premiär för en ny sorts bars - har inte hunnit prova själv men hoppas hinna innan öppning så att jag kan svara på hur de smakar :-)

Morgondagens lektion handlar om FISK - nyttigt men jättebesvärligt att laga? Nej - lätt som en plätt kan det vara - och säger jag lätt - då är det lätt ;-)

Vi ses imorgon!

fredag 6 maj 2011

Jätteminus!

Oj vilka lysande resultat vi hade igår! Nästan alla fick ett minus och totalt gick ni ner nästan 30 kg igår!

Trenden med många nya fortsätter - jätteroligt och ni är mycket varmt välkomna! Fick frågan av någon var inlägget till propoints på nya GB-glassarna var - det ligger här (publicerades i april).

Idag ska värmen komma tillbaka - kom ihåg pedometern när ni går ut på långpromenad!

onsdag 4 maj 2011

Imorgon äter vi ute

Hej alla,

ja, jag vet - inte mycket skrivet den senaste veckan. Har varit lite körigt.

Hoppas att ni alla har haft en bra vecka i alla fall och att vi ses imorgon - då handlar det om att äta ute och vi ska bland annat titta på menyer och förstå hur man gör bra val när man sitter på restaurang - så att våra propoints räcker längre.

Den här veckan är sista veckan med specialpris på pedometern - 125 kr är ett riktigt bra pris för en bra produkt. Vet inte hur många som finns kvar på centret på Södermalm men förhoppningsvis ska det räcka till alla som vill ha.

Vad gäller nyhetsbrevet så verkar det vara fortsatta problem med gmail - om du har anmält dig till nyhetsbrevet och inte har fått det - och har gmail - kolla i skräppostfiltret och säg gärna till på lektionen så kan vi byta adress till dig om du har någon annan icke-gmailadress (hotmail verkar fungera bra).

Vi ses imorgon!