onsdag 29 juni 2011

Grillning imorgon

På morgondagens lektion tittar vi på grillat! Vad vågar vi äta? Hur ska vi välja? Vi ses imorgon!

söndag 19 juni 2011

Söndagkväll

Söndagkväll och lugnt hemma med en dålig deckare och lite glass - det är njutning för mig. Hur njuter du? Kom ihåg att njuta ibland - vi FÅR njuta, även av något gott, när vi viktväktar!

Ha en toppenkväll, vi ses på torsdag!

torsdag 16 juni 2011

Lektion idag

Ikväll kör vi som vanligt med invägning kl 17.00. Viktig lektion idag där vi pratar om att hitta stöd - hoppas att du kan komma!

Två av er som läser mitt nyhetsbrev kommer att vinna varsin pocketbok (ja, jag vet, jag skrev att jag skulle lotta ut bara en bok, men jag känner mig generös), du får besked direkt i kassan om du har vunnit! Har plockat ut ett par deckare som jag hoppas kan passa.

fredag 10 juni 2011

Sommartider

Jag fick några frågor om öppettider för sommaren på lektionen igår.

Mina lektioner på torsdagar kl 17.00 kommer vara stängda v.28-32. De veckorna kan ni gå på lektion följande tider på centret på Södermalm (alla tider är invägningstiden, själva lektionen börjar som vanligt 30 minuter senare).

Vecka 28 har Helene öppet måndag 16.30 och torsdag 11.30.
Vecka 29 har Marie-Louise öppet tisdag 16.30.
Vecka 30 har jag öppet måndag 16.30.
Vecka 31 är det helt stängt på Södermalm som det ser ut nu.
Vecka 32 har Helene öppet måndag 16.30 och torsdag 11.30. Eva har öppet tisdag 07.30 och tisdag 11.00.

Så ser det ut just nu, för säkerhets skull - kolla gärna på viktvaktarna.se där ni hittar alla tider. Om jag hör något om några förändringar lägger jag såklart ut det på bloggen. Mina stängda lektioner ligger inte på viktvaktarna.se just nu - men jag kommer att ha stängt på torsdagar v.28-32 - om det förändras så lägger jag ut det på bloggen och i mitt nyhetsbrev (anmäl dig till det via länken till höger eller på nästa lektion).

Men detta är framtid... nu kör vi för fullt fram till vecka 27, sedan ser ni till att vara snälla mot mina kollegor ett par veckor, kommer på min lektion vecka 30, är snälla mot mina kollegor ett par veckor till och sedan kör vi för fullt mot guldmedlemsskapet från och med vecka 33!

Nästa vecka kommer det att handla om att hitta stöd av sin omgivning under viktminskningen - hoppas att vi ses då! Funderar lite på att fixa en liten utlottning - någon som är intresserad av lite sommarläsning? Nästa nyhetsbrev kommer i början av nästa vecka - om det är något särskilt du vill läsa om i det så skicka gärna ett mail - samma sak om du har något bra tips som du vill delge de andra som läser nyhetsbrevet!

torsdag 9 juni 2011

Lektion idag

Vi ses i eftermiddag! Lektionen börjar som vanligt med invägning kl 17.00 och jag börjar prata 30 minuter senare. Hoppas att ni alla orkar slita er från solskenet en stund :-)