onsdag 21 september 2011

Förändra vanor

Imorgon handlar det om vanor... och att förändra dem - jag säger inte att det är lätt - men oerhört viktigt för vår viktminskning...
Bara en vana du inte ska ändra... kom på lektionen imorgon precis som vanligt ;-)

Vi ses imorgon!

/Adam

onsdag 14 september 2011

Motionstema imorgon

Imorgon pratar vi motion! Hur hårt måste man träna för att det ska ge någon nytta? Vad behöver vi göra? Vad kan vi göra om vi inte orkar gå till gymmet eller har någon som helst lust att gå på Friskis och svettis?

Ta gärna en extrapromenad på väg till lektionen imorgon! :-)

Vi ses,

Adam

söndag 11 september 2011

Söndag förmiddag

Hur har helgen varit så här långt? Långpromenad och nyttig hemlagad mat och inte en godisbit i sikte? Eller "jag brände nog hela veckobonusen och kanske lite till"? I vilket fall som helst så är det långt till torsdag - vänta inte tills imorgon med att "vara duktig" - ut och promenera NU - och nej - en promenad till köksskåpen för att se om det finns något gott där räknas inte ;-)

Själv var jag på utbildning för ViktVäktarkonsulenter igår - vi är också tvungna att väga oss och vi är precis som våra deltagare - lång kö till toaletten först och sedan av med alla eventuellt tunga klädesplagg innan vi kliver upp på vågen... självklart med en förklaring redo - "jag var på fest i veckan", "jag har åkt finlandsbåt", "jamen syrran bjöd på brakfika igår" :-)

Imorgon åker jag på konferens så ni som mailar - det tar nog någon dag extra att få svar - men självklart är jag tillbaks och håller lektionen precis som vanligt på torsdag kväll - hoppas att vi ses då!

torsdag 8 september 2011

Kanonlektion

Hemma efter lektionen idag - hoppas ni hade lika trevligt som jag! Vilket härligt gäng ni är och vad roligt det är när alla vill vara med och diskutera och komma med idéer som idag! Roligt också att det var så många nya.

Några av er har precis börjat, några har kommit en bit på väg och några är nära guldmedlemsskapet - nu kör vi hela vägen till guld! Kan jag så kan ni! :-)

Viktväktarna bättre än läkare

Klicka här för att läsa artikeln i Sydsvenskan

tisdag 6 september 2011

Full fart?

Hur går det för er? Hoppas att det går bra och att ni är taggade till tusen att följa propointsprogrammet. Vad roligt att det var så många nya förra veckan - och vad roligt att så många som gick innan sommaren har bestämt sig för att fortsätta eller ta en nystart - that's the spirit - det enda som är värre än en dålig dag, vecka eller sommar är att låta det följas av ännu en dålig dag...

Vi ses på torsdag!